Egy fenékkel hány lovat tudsz megülni?

Bevallom, én nem túl sokat. Az ember igyekszik az élet minden frontján tökéletesen teljesíteni, ám egyszer csak azt veszi észre, hogy ez lehetetlen. Hol az egyik területen sikeresebb, hol a másikon, mert nonstop a maximumon pörögni rendkívül fárasztó, és egy ponton túl a teljes összeomláshoz vezet. Mit tehetsz ellene? Gondold újra az időmenedzsmentet, kérj segítséget még ma!

Vedd számba, hogy a munkád és a magánéleted során milyen időrabló feladataid vannak!

Légy alapos, mert a legkisebb, jelentéktelennek tűnő teendők is értékes időt vesznek el a napból. A napból, ami neked is csak 24 órából áll. Megvan? Akkor most gondold végig, hol tudnál időt és energiát spórolni magadnak. A család többi tagja például ugyanúgy kiveszi a részét a házimunkából, mint te? Nem? Aránytalannak érzed a rád háruló terhet? Változtass! Vond be őket is a napi kötelező rutinba, hogy több időd jusson a vállalkozásodra.

Miután ezt megtetted, tapasztalni fogod, hogy mennyivel könnyebben boldogulsz már az üzleti életben. Számos területen azonban továbbra is azt érezheted, hogy nem megy olyan flottul, mint ahogy azt elvárnád magadtól.

A maximalizmusod azt diktálja, hogy a tökéletesre csiszolt üzleti terved minden egyes elemét mértani pontossággal valósítsd meg, és ha kicsit is hasonlítasz rám, magad szeretnéd kézben tartani a legapróbb munkafolyamatokat is.