Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mennyibe kerül ez nekem?

A szövegírói megbízásokat általában projektalapon kalkuláljuk. Az árat befolyásolja többek között a megrendelt szöveg hossza, a rendelkezésre bocsátott háttéranyag terjedelme, nyelve, önálló kutatómunka szükségessége stb. Emellett egyedi, havidíjas vagy óradíjas elszámolású szerződések kötésére is van lehetőség.

Mi a szövegírás menete?

Ingyenes konzultáció keretében felmérjük az igényeket, amelynek ismeretében részletes árajánlatot készítünk. Az árajánlat elfogadása esetén további kérdéseink lesznek; a célcsoportod és a kommunikációs céljaid biztosan terítékre kerülnek majd. A tőled kapott válaszok és egyéb információk birtokában elkészítjük a kért szöveget, amit kérésedre egyszer díjmentesen módosítunk.

Miben segít a tartalomelemzés?

A tartalomelemzés során felhasználói szemmel vizsgáljuk meg a weboldaladat, szöveges és vizuális tartalmaidat. A célcsoportod szemszögéből nézve teszteljük a működést, a használhatóságot, információtartalmat, képi hatásokat. Javaslatokat teszünk a fejlesztési lehetőségekre.

Hogyan zajlik a kommunikációs tanácsadás?

Ingyenes konzultáció keretében felmérjük az igényeidet, amelynek ismeretében javaslatot teszünk a tanácsadások tematikájára és időtartamára.

 

További kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!