Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mennyibe kerül ez nekem?

A szövegírói megbízásokat általában projektalapon számolom, kivétel, ha hosszú távú, havidíjas megállapodást kötünk. Az árat befolyásolja többek között a megrendelt szöveg hossza, a rendelkezésemre bocsátott háttéranyag terjedelme, nyelve, önálló kutatómunka szükségessége.

A tartalomelemzés és a kommunikációs tanácsadás elszámolása óradíjban történik, aminek összege 10.000 Ft megkezdett óránként.

A teljesítést követően minden esetben alanyi áfamentes számlát állítok ki.

Mi a szövegírás menete?

Ingyenes konzultáció keretében felmérem az igényeidet, amelynek ismeretében részletes árajánlatot készítek. Az árajánlat elfogadása esetén további kérdéseim lesznek; a célcsoportod és a kommunikációs céljaid biztosan terítékre kerülnek majd. A tőled kapott válaszok és egyéb információk birtokában elkészítem a kért szöveget, amit kérésedre egyszer díjmentesen módosítok.

Miben segít a tartalomelemzés?

A tartalomelemzés során felhasználói szemmel vizsgálom meg a weboldaladat, szöveges és vizuális tartalmaidat. A célcsoportod szemszögéből nézve tesztelem a működést, a használhatóságot, információtartalmat, képi hatásokat. Javaslatokat teszek a fejlesztési lehetőségekre.

Hogyan zajlik a kommunikációs tanácsadás?

Ingyenes konzultáció keretében felmérem az igényeidet, amelynek ismeretében javaslatot teszek a tanácsadások tematikájára és időtartamára. Egy alkalom maximum kétszer hatvan perc hosszúságú, és jellemzően online beszélgetés formájában zajlik.

 

További kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot még ma!